Pszichológus Online

Pszichológus Online - Schrammel Ivett: A külföldön élő magyarok pszichológusa. Pszichológiai tanácsadás, NLP coaching, önismereti és mindfulness tréningek - Budapesten és online

Üdvözöllek Pszichológus Online blogomon!

2016. február 20. 09:44 - Pszichológus Online Schrammel Ivett

img_1698.JPG

Információ és bejelentkezés itt: Kapcsolat

Hírlevélre feliratkozás itt: Hírlevél

E-mail: schrammelivett@gmail.com

 

Schrammel Ivett pszichológus, terapeuta vagyok, három kislány édesanyja. 1973-ban születtem Budapesten, jelenleg Gibraltáron élek.

Pszichológiával kapcsolatos szakmai írásaimat és személyes véleményemet, gondolataimat, tapasztalataimat osztom itt meg veletek.

Különösen sok posztot olvashattok majd a külföldi létről, annak előnyeiről, nehézségeiről, és sok hasznos ismeretet kaphattok a felmerülő akadályok leküzdéséhez.

Online tanácsadással és terápiával, önismereti – személyiségfejlesztő tréningekkel foglalkozom.

20 éve segítem a hozzám fordulókat lelki, életvezetési, kapcsolati problémáik esetén, holisztikus, pozitív, jövő – és célorientált szemléletben.

Hosszú évek óta Skype használatával is dolgozom, mely a világ minden pontjáról elérhető.

Kiemelten foglalkozom külföldön élők számára a bevándorlásból adódó beilleszkedési, alkalmazkodási, kapcsolatteremtési problémákkal, valamint pszichoszomatikus betegségek, szerzett allergiák kezelésével.

Az általam használt módszerek között szerepel az NLP (neuro-lingvisztikus programozás), NLPt (neuro-lingvisztikus pszichoterápia), különböző relaxációs – meditációs módszerek, öngyógyító technikák, valamint a Bach-virágterápia.

Vallom, hogy minden ember különleges és tehetséges valamiben, csak meg kell találnia a kibontakoztatás megfelelő útját. Hiszem, hogy minden ember boldogságra született, s el is éri ezt, ha a helyén van az életben, ha valóban a saját útját járja. Az én feladatom, hogy segítsem, kísérjem őt ennek az útnak a megtalálásában, valódi önmaga megismerésében és kibontakoztatásában.

 

Rólam, a végzettségeimről, az általam használt módszerekről mindent megtaláltok a honlapomon: www.pszichologusonline.eu 

 

Információ és bejelentkezés itt: Kapcsolat

Hírlevélre feliratkozás itt: Hírlevél

E-mail: schrammelivett@gmail.com

 

Pszichológus Online - Schrammel Ivett

A külföldön élő magyarok pszichológusa

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://schrammelivett.blog.hu/api/trackback/id/tr588405910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása