Pszichológus Online

Pszichológus Online - Schrammel Ivett: A külföldön élő magyarok pszichológusa. Pszichológiai tanácsadás, NLP coaching, önismereti és mindfulness tréningek - Budapesten és online

Üdvözöllek Pszichológus Online blogomon!

Honlapom: https://www.pszichologusonline.eu/

Online Mindfulness Tréningre jelentkezés itt: Mindfulness Tréning

Hatékony stresszkezelés - Online Mesterkurzusra jelentkezés itt: Stresszkezelő Tréning

"Külföldön élni - pszichológus szemmel" e-bookom megrendelése itt: e-book 

 

 Kapcsolatfelvétel és időpont egyeztetés e-mailben:    schrammelivett@gmail.com

 

portre_negyzet_jpeg.jpg

 

Schrammel Ivett pszichológus, NLP master practitioner - coach, mindfulness tanár vagyok, három kislány édesanyja. 1973-ban születtem Budapesten, közel 5 év alatt 3 országot jártam meg: éltem Ausztriában és Máltán, leghosszabban pedig Gibraltáron.

Pszichológiával kapcsolatos szakmai írásaimat és személyes véleményemet, gondolataimat, tapasztalataimat osztom itt meg veletek.

Különösen sok posztot olvashattok majd a külföldi létről, annak előnyeiről, nehézségeiről, és sok hasznos ismeretet kaphattok a felmerülő akadályok leküzdéséhez.

Pszichológiai konzultációval, tanácsadással, coachinggal, önismereti – személyiségfejlesztő tréningekkel foglalkozom - Skype használatával is.

20 éve segítem a hozzám fordulókat lelki, életvezetési, kapcsolati problémáik esetén, integratív, pozitív, jövő – és célorientált szemléletben.

Kiemelten foglalkozom külföldön élő magyarokkal, a bevándorlásból adódó beilleszkedési, alkalmazkodási, kapcsolatteremtési nehézségekkel, valamint pszichoszomatikus problémákkal.

Az általam használt módszerek között szerepel az NLP (neuro-lingvisztikus programozás), különböző relaxációs – meditációs technikák, a mindfulness meditáció (MBSR - Mindfulness Based Stress Reduction - Mindfulness alapú stresszcsökkentés és MBCT - Mindfulness Based Cognitive Therapy - Mindfulness alapú kongitív terápia), sématerápiás módszerek, a Brainspotting (traumakezelés), az MBT (Mentalizáció alapú terápia) a progresszív relaxáció, a Simonton Tréning, az OH asszociációs kártyák,  az asszertív (önérvényesítő kommunikáció) valamint a Bach-virágterápia.

Vallom, hogy minden ember különleges és tehetséges valamiben, csak meg kell találnia a kibontakoztatás megfelelő útját. Hiszem, hogy minden ember boldogságra született, s el is éri ezt, ha a helyén van az életben, ha valóban a saját útját járja. Az én feladatom, hogy segítsem, kísérjem őt ennek az útnak a megtalálásában, valódi önmaga megismerésében és kibontakoztatásában.

Rólam, a végzettségeimről, az általam használt módszerekről mindent megtaláltok a honlapomon: http://www.pszichologusonline.eu/ 

Facebook oldalam: https://www.facebook.com/pszichologus.online.schrammel.ivett/

Instagram: https://www.instagram.com/schrammel.ivett.pszichologus/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCuZ-sgi1BFQbWRmPz3hUI6A 

 

Információ és bejelentkezés itt: Kapcsolat 

Hírlevélre feliratkozás itt: Hírlevél

Kapcsolatfelvétel és időpont egyeztetés e-mailben:    schrammelivett@gmail.com

 

(Ha tetszik a blog, használd a megosztást is! Ha legörgetsz, az ajánlott bejegyzések között biztosan találsz még valami számodra érdekeset! Kövesd Pszichológus Online blogom és Pszichológus online - Schrammel Ivett facebook oldalam, hogy ne maradj le egyetlen írásról se!)

 

Schrammel Ivett pszichológus

 

A bemutatkozó poszt utoljára frissítve: 2020-ban.

 

A blogon megjelent írások szerzői jogvédelem alatt állnak. Felhasználásuk csak a szerző előzetes írásbeli engedélyével, forrásmegjelöléssel lehetséges.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://schrammelivett.blog.hu/api/trackback/id/tr287431704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ozohánici Mariann 2017.04.02. 06:53:16

Szeretnék öntöl kérdezni pàr kérdést.Ha lenne olyan rendes segìtene .Tisztàbban làssak.Segìtségét köszönöm Elöre is.

Pszichológus Online Schrammel Ivett · https://www.pszichologusonline.eu/ 2017.04.02. 07:01:14

@Ozohánici Mariann: Miben segíthetek? Ha publikusak a kérdései, felteheti őket itt is, a kommenteknél, ha csak nekem szeretné címezi, mert erősen magánjellegűek, akkor azt javaslom, hogy e-mailt írjon a schrammelivett@gmail.com címre.

Pszichológus Online Schrammel Ivett · https://www.pszichologusonline.eu/ 2021.04.04. 15:36:16

Új híreim vannak! :-) "Külföldön élni - pszichológus szemmel" c. 2019 decemberében, magyar nyelven megjelent e-bookom már angol nyelven is elérhető a Smashwords, Amazon, Google Play, Apple Books, Barnes and Nobles, Kobo és a nagyobb nemzetközi és hazai könyvterjesztők oldalain epub formátumban.
Honlapom webshopjában 20 % kiadói kedvezménnyel rendelhető meg a magyar és az angol nyelvű kiadás egyaránt. Epub, mobi és pdf formátumban egy könyv áráért. www.pszichologusonline.eu/kulfoldon-elni/
süti beállítások módosítása